Openstaande functies

Hieronder volgt een overzicht van de functies tijdens de voorbereiding en op de dag van het evenement.

Parcours steward

Als parcours steward ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Door middel van een vlag wordt het verkeer en de atleten de juiste richting op gewezen.

AANMELDEN

Verkeersregelaar

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer. Op bepaalde momenten moet het verkeer ook langs delen van het parcours worden geleid. Een serieuze en verantwoordelijke taak. Deze functie vereist dan ook een korte online training voorafgaand aan het evenement. Deze training krijgt u door de organisatie aangeboden.

AANMELDEN

Registreren deelnemers

Op de dag van het evenement komen de atleten hun startnummer ophalen die via voorinschrijving is aangevraagd. Dit gebeurt bij het wedstrijdsecretariaat in de tent op het evenemententerrein. Een team van 10 personen is hier in de ochtend mee bezig.

AANMELDEN

Medewerker drankposten

Op verschillende punten langs het parcours en bij de finish staan tijdens het evenement drankposten. Bij de drankposten kunnen de atleten water krijgen. Met een team ben je verantwoordelijk voor het klaar maken en uitgeven hiervan.

AANMELDEN

Medewerker op- en afbouw

Diverse ruimten worden voor het evenement opgebouwd en ingericht. Dit betekent onder andere het opbouwen van de tent op het evenemententerrein en de bewegwijzering . Als team je is verantwoordelijk voor deze taken op de zaterdag voor het evenement en op zondag na het evenement. Deze functie vraagt enige fysieke kracht en nauwkeurig werken.

AANMELDEN

Medewerker Horeca

Als horeca medewerker ben je verantwoordelijk voor de bar op het evenemententrein. Je helpt bij de op- en afbouw van de horeca gelegenheid en staat tijdens en na het evenement achter de bar. Als  horeca medewerker moet je een korte instructie  “Verantwoord Alcoholgebruik” volgen. Deze online training krijgt u door de organisatie aangeboden.

AANMELDEN

Maatschappelijke Stage?

Moet jij voor je school nog een maatschappelijke stage doen? Dit evenement leent zich uitstekend voor een maatschappelijke stage. Meld je nu aan als vrijwilliger en geef bij de opmerkingen aan dat het om een maatschappelijke stage gaat!

AANMELDEN