Trio & Duo

Op zondag 12 juni 2022 organiseert de Stichting Triathlon Nieuwkoop de 38ste Vink + Veenman Triathlon Nieuwkoop voor deelnemers die als trio of duo deel willen nemen.
De laatste deelnemersinfo voor de Vink+Veenman triathlon Nieuwkoop zal uiterlijk 2 weken voor het evenement worden toegestuurd en op de website worden geplaatst.

De afstanden

Zwemmen 1900 meter, 2 ronden in open water
Fietsen 90 kilometer 2 ronden van elk 45 kilometer
Lopen 21,1 kilometer 4 ronden van elk 5,2 kilometer

Melden

Op de wedstrijd dag dienen jullie je eerst te melden bij het wedstrijdsecretariaat, deze bevind zich in de tent op het finishterrein aan de Maarten Freeke Wije.

Starttijd

  • NK Heren 10:30 uur
  • NK Dames 10:35 uur
  • Open serie 11:05
  • Trio, Duo en Triple Two 11:05 uur

Parcoursgegevens

Alle parcoursgegevens zijn online te bekijken: klik hier.

Sluiting inschrijving

Zolang de trio/duo serie niet vol is kan er tot 1 week voor de wedstrijd ingeschreven worden.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor een trio of duo voor de Vink + Veenman Triathlon Nieuwkoop bedraagt €105,- hierbij komen eventueel de kosten voor de daglicentie en de huur van een chip.
Een van de deelnemers moet in het bezit zijn van een geldige triathlon atleten licentie. Als geen atletenlicentie-nummer op het inschrijfformulier wordt vermeld wordt automatisch €31 extra berekend voor een NTB-daglicentie.
Voor het niet invullen van de code van een eigen ChampionChip rekent het programma €3,00 euro extra, voor de huur van een ChampionChip.

Deelnemers die een vrijwilliger leveren voor het evenement krijgen een korting van € 5,00 op de inschrijving.

Foreign athletes

International athletes, who will join the relay race with 3 persons, can use their national membership, by providing their membershipnumber by registration. The registration fee for the race is €105,00, additional cost are day license (for non-membership atletes) (€31,00) and hiring a ChampionChip  (€ 3,00).

To complete your registration you have to transfer the race fee to bankaccount below:

Stichting triathlon Nieuwkoop
Bic code: Rabo NL 2U
IBAN number: NL75RABO0346458358

Inschrijven

Inschrijven kan via de site van de NTB: www.ntbinschrijvingen.nl
Voor iedere deelnemer van een duo of trio moet een volledig inschrijfformulier ingevuld worden. Op het formulier van de contactpersoon niet vergeten de ploegnaam in te vullen.

Afzeggen

Afzeggen kan alleen per email op inschrijvingen@triathlon-nieuwkoop.nl

  • Deelnemers die zich 90 dagen voor het evenement afmelden ontvangen hun inschrijfgeld minus administratiekosten retour (€15,-).
  • Deelnemers die zich minimaal 30 dagen voor het evenement afmelden ontvangen 50% van hun totale inschrijfgeld retour.
  • Deelnemers die zich korter dan 30 dagen voor het evenement afmelden ontvangen geen inschrijfgeld retour.
  • De terugbetaling van inschrijfgeld in verband met afmelding vindt, uiterlijk 2 weken na afloop van deTriathlon plaats.

In geval het evenement door overmacht (en in samenspraak met de NTB-gedelegeerde en/of de wedstrijdleider) op of kort voor de wedstrijddag wordt afgelast vindt er géén restitutie van het inschrijfgeld plaats. De organisatie kan besluiten hiervan af te wijken.