Trio & Duo

Op zondag 2 juni 2024 organiseert de Stichting Triathlon Nieuwkoop de 40ste Vink + Veenman Triathlon Nieuwkoop voor deelnemers die als trio of duo deel willen nemen.
De laatste deelnemersinfo voor de Vink+Veenman Triathlon van Nieuwkoop zal uiterlijk 2 weken voor het evenement worden toegestuurd en op de website worden geplaatst.

De afstanden

Zwemmen 1900 meter, 2 ronden in open water
Fietsen 90 kilometer 2 ronden van elk 45 kilometer
Lopen 21,1 kilometer 4 ronden van elk 5,2 kilometer

Melden

Op de wedstrijd dag dienen jullie je eerst te melden bij het wedstrijdsecretariaat, deze bevind zich in de tent op het finishterrein aan de Maarten Freeke Wije.

Starttijd

  • Dames 10:30.00 uur
  • Heren 10:59.30 uur
  • Trio/Duo 11:02.00 uur

Parcoursgegevens

Alle parcoursgegevens zijn online te bekijken: klik hier.

Sluiting inschrijving

Zolang de trio/duo serie niet vol is kan er tot 1 week voor de wedstrijd ingeschreven worden.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor deelname als trio of duo aan de 38ste Vink + Veenman Triathlon Nieuwkoop bedraagt voor early birds (tot en met 4 april 2022) een bedrag van €110,-, vermeerderd met de eventuele kosten voor de daglicentie (€35,75) en de huur van een chip (€4,00). Deze early bird prijs is geldig tot en met 4 april 2023. Vanaf 5 april 2023 geldt het reguliere inschrijvingstarief van €120,-, vermeerderd met de eventuele kosten voor een daglicentie (€35,75) en de huur van een chip (€4,00).

Foreign athletes

International athletes, who will join the relay race with 3 persons, can use their national membership, by providing their membershipnumber by registration. The registration fee for the race to 4 april is €110,-, additional cost are day license (for non-membership atletes) (€35,75) and hiring a ChampionChip  (€ 4,00). From 5 april the registration fee is €120,-, additional cost are day license (for non-membership atletes) (€35,75) and hiring a ChampionChip  (€ 4,00)

To complete your registration you have to transfer the race fee to bankaccount below:

Stichting triathlon Nieuwkoop
Bic code: Rabo NL 2U
IBAN number: NL75RABO0346458358

Inschrijven

Inschrijven kan via de site van de NTB: https://mijn.triathlonbond.nl/
Voor iedere deelnemer van een duo of trio moet een volledig inschrijfformulier ingevuld worden. Op het formulier van de contactpersoon niet vergeten de ploegnaam in te vullen.

Afzeggen

Afzeggen voor de wedstrijd kan alleen via https://mijn.triathlonbond.nl/

  • Deelnemers die zich 90 dagen voor het evenement afmelden ontvangen hun inschrijfgeld minus administratiekosten retour (€15,-).
  • Deelnemers die zich minimaal 30 dagen voor het evenement afmelden ontvangen 50% van hun totale inschrijfgeld retour.
  • Deelnemers die zich korter dan 30 dagen voor het evenement afmelden ontvangen geen inschrijfgeld retour.
  • De terugbetaling van inschrijfgeld in verband met afmelding vindt, uiterlijk 2 weken na afloop van deTriathlon plaats.

In geval het evenement door overmacht (en in samenspraak met de NTB-gedelegeerde en/of de wedstrijdleider) op of kort voor de wedstrijddag wordt afgelast vindt er géén restitutie van het inschrijfgeld plaats. De organisatie kan besluiten hiervan af te wijken.