Bedrijfsprofiel Hoofdsponsor

Vink+Veenman bouw en ontwikkeling

Vink+Veenman b.v. is een actieve specialist op het gebied van bouwen en ontwikkelen. Door onze platte organisatie kunnen wij snel en flexibel inspringen op uw vraag over bouwen of ontwikkelen.

Vink+Veenman b.v. is een familiebedrijf wat resulteert in korte lijnen en daadkracht. Wij beschikken over alle disciplines en materieel om snel te kunnen schakelen. Zo worden eigen mobiele kranen ingezet voor het verticaal transport. De prefabricage van bouwdelen en de opslag van het uitgebreide materieelbestand vindt plaats in een ruime werkplaats.

Wij zijn een no-nonsense bouwer. Geen project is te klein. Afhankelijk van de seriegrootte realiseren wij projecten in gietbouw, stapelbouw, houtskeletbouw en volgens de traditionele manier van bouwen. Dit kunnen woningen zijn maar ook een bedrijfspand of een school. Voor elk werk selecteren wij het juiste team.Het zijn daarom de mensen die het verschil maken bij Vink+Veenman b.v. Op onze website http://www.vinkenveenman.nl informeren wij u over ons bedrijf en onze projecten.

Kroes en Partners

Ieder leven kent zijn eigen mijlpalen. De notarissen en adviseurs van Kroes en Partners staan u daarin bij. Of u nu voor een heuglijke gebeurtenis staat, een zakelijke stap of een verdrietig afscheid, vaak overheerst de emotie. Bij Kroes en Partners begrijpen wij dat, maar wij overzien ook de juridische en financiële consequenties. Die spreken wij graag met u door, het liefst van tevoren, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een goede voorbereiding en duidelijke afspraken kunnen veel ellende voorkomen. Het leven is al grillig genoeg, toch?

Zoekt u een notaris in de regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar en omgeving? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak met Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs.

Klik hier voor meer informatie.

Maas Auto Groep

Maas Auto Groep is dealer van VWAudiSKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in onze vestigingen in UithoornNieuwkoop en Alphen aan den Rijn om onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe modellen en hoogwaardige occasions te bezichtigen.

Tevens bent u welkom in UithoornNieuwkoop en Alphen aan den Rijnvoor service, onderhoud, reparaties, onderdelen, accessoires en financiering van uw VWAudiSKODA en Volkswagen Bedrijfswagen. Via deze site kunt u ook een werkplaatsafspraak maken.

Klik hier voor meer informatie.

Drukkerij Middelkoop

De vraag van de consument goed in het oog houden. Daarop leggen we bij Middelkoop de nadruk. Zonder dikdoenerij een kleurrijke en veelzijdige partner zijn… zo één die je altijd om advies kunt vragen, die zonodig snel ter zake komt.

Een meedenker die hightech ontwikkelingen vertaalt naar mogelijkheden om u uw drukwerk nog beter aan te bieden: full-colour, flexibel en scherp geprijsd!

Klik hier voor meer informatie.

Gemeente Nieuwkoop

Het oudste deel van Nieuwkoop bestaat uit lintbebouwing langs de Nieuwkoopse plassen (de Polder Nieuwkoop en Noorden), een gebied waar vroeger de veengronden zijn afgegraven. Veel van de woningen ten zuidoosten van deze weg liggen op een geheel door water omgeven perceel en hebben een eigen brug naar de hoofdweg (Zuideinde-Dorpsstraat-Noordenseweg). De Nieuwkoopse plassen zijn grotendeels een natuurmonument. De nieuwere wijken van Nieuwkoop liggen ten noordwesten van de hoofdweg, in de Polder Nieuwkoop (een droogmakerij). Deze uitbreidingen stammen van na de Tweede Wereldoorlog.

Klik hier voor meer informatie.

Jumbo Nieuwkoop

Samen met 120 enthousiaste medewerkers doen we 7 dagen in de week ons uiterste best om van onze klanten fans te maken. Het grootste assortiment, de laagste prijs en de beste service zijn dé succes factoren van onze supermarkt. We zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 – 21.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Van harte welkom op het Kennedyplein in Nieuwkoop!

Klik hier voor meer informatie.

Refresh Media

Refresh Media heeft deze website ontwikkeld en gesponsord. Door resultaatgericht en creatief te denken kan het Nieuwkoopse internetbedrijf overtuigende en mooie oplossingen bouwen op het gebied van digitale communicatie. Alles wat Refresh Media bedenkt heeft een stijlvolle, verfrissende uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk.

Refresh Media draagt sterk bij aan het genereren van meer website of webshop bezoekers. Naast het bouwen van websites, webshops, apps, maatwerk webapplicaties bedenkt Refresh Media creatieve campagnes, frisse huisstijlen en mooie brochures. Het bedrijf brengt advies uit over online marketing zoals; zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, Social Media, Google Analytics en Google Adwords.Refresh Media heeft veel creatieve ideeën over effectieve online communicatie, bekijk enkele projecten via: www.refresh-media.nl/portfolio

Klik hier voor meer informatie.

Twee Reclame

Aan de J. Keplerweg 3 in Alphen aan den Rijn houden wij kantoor, zoals dat zo mooi heet. Maar in ons kantoor zijn we het liefst zo min mogelijk. Want in onze ruime studio gebeurt het. Van ontwerp tot realisatie, daar verheffen wij ons werk (in alle bescheidenheid) tot kunst. Ons werk beschouwen wij namelijk nog altijd als een ambacht.

Van autobelettering, zakelijk interieur, standbouw, gevelreclame, zakelijke stickers tot en met het beletteren elk ander object is onze specialisatie. Wij verfraaien, zorgen dat u opvalt zoals u wilt opvallen. Ongeacht de grootte. Wij realiseren, beplakken, nemen alles voor u uit handen. Twee Reclame is overigens ook expert in lichtreclame. Een expertise die zich dus uitstrekt van creatie tot techniek.

Klik hier voor meer informatie.

Renewi

Renewi is sinds 1963 een begrip als het gaat om inzameling, op-, overslag en sortering van bedrijfsafval en bouw- en sloopafval voornamelijk in de provincie Zuid Holland. Tevens verzorgen wij het transport van afvalstoffen, onderhoud van terreinen en verhuur van containers.

Klik hier voor meer informatie.

Boerensport Verhaar

Twee uur lang wordt je bezig gehouden in het weiland en in en rond de sloten op de boerderij. Dat betekent lekker nat en vies worden door allerlei spelletjes te doen onder leiding van een begeleider. Om er een competitie van te maken worden jullie opgedeeld in kleinere groepen. Het is geen echte wedstrijd, want uiteindelijk is iedereen de winnaar die sportief meedoet.

Boerensporten is voor jong en oud. Spelonderdelen worden aangepast aan iedere leeftijd. Leuk voor uw zoon of dochter, schoolreisje of als teambuilding. Bij een aantal spelonderdelen blijf je zeker niet schoon en droog.

Klik hier voor meer informatie.

Van der Laan b.v.

Van der Laan b.v. is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg. Ons hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service.

Wat in 1957 is begonnen als een rijschool, is na bijna 50 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming welke actief is in midden en west Nederland. Van der Laan b.v. heeft inmiddels meerdere vestigingen (Nieuwkoop en Uithoorn) en beschikt daarnaast over een samenwerkingsverband met enkele andere top-vervoerders. Dankzij deze opzet is een geheel dekkend netwerk opgesteld welke ons de mogelijkheid geeft om u een perfecte en flexibele vervoersservice aan te bieden.

Klik hier voor meer informatie.

H.W. van der Peet & Zn. b.v.

Bij H.W. van der Peet & Zn. bent u aan het juiste adres voor de levering van een laadruimte voor losgestorte produkten. Onderbouwd met veel ervaring en knowhow worden er kippers, walking floors, duwschot- en rolbandsystemen vervaardigd met vele mogelijkheden op pneumatisch, hydraulisch en elektrisch gebied met tot de aandrijving en de laad- en losmogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Jan van der Hoorn schaatssport

Jan van der Hoorn schaatssport is in de regio een alom bekende naam als specialist op het gebied van schaatsen, skates en fietskleding. In 2017 is de naam “van der Hoorn Trisport” ontstaan en is het assortiment uitgebreid met wetsuits en allerlei andere triathlon attributen. Voor advies van een juiste wetsuit, trisuit of voor andere spullen voor een succesvolle triathlon kunt u ook terecht in onze winkel in Ter Aar. Daarnaast organiseert Trisport ook jaarlijks een wetsuit testevent waarop diverse merken uit te proberen zijn.

Klik hier voor meer informatie.