Stichting Triathlon Nieuwkoop zoekt nieuwe vrijwilligerscoördinatoren. Onze wedstrijd kan namelijk niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en coördinatoren zijn daarbij onontbeerlijk.

Gezocht wordt naar mensen die anderen enthousiast kunnen maken voor het doen van vrijwilligerswerk binnen de Stichting. De afgelopen jaren is het vinden van vrijwilligers voor ons evenement een grote uitdaging geworden. Je zorgt dus voor de opbouw en het onderhoud van het vrijwilligersbestand.

Daarna plaatsen de vrijwilligerscoördinators de “juiste mensen” op de “juiste plaats”.

Ook tijdens onze evenementen/wedstrijden zal een beroep worden gedaan op deze coördinatoren om vrijwilligers te instrueren en te begeleiden. Daarnaast is ook het contact maken met vrijwilligers van belang, om hen op die manier te behouden voor in de toekomst.

Al bijna 40 jaar organiseren wij de halve triatlon van Het Groene Hart waar het voor triatleten mogelijk is hun persoonlijke sportdoelen te bereiken. Van een eindtijd onder de 5 uur tot het behalen van een NK-titel. Samen met jou bouwen we aan de toekomst van ons mooie evenement in Nieuwkoop.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt empathisch vermogen en bent sociaal vaardig
  • Je beschikt over organisatievermogen en coördinerende kwaliteiten
  • Je kan goed samenwerken
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Enige affiniteit met de Triathlon-sport of de ambitie je hier meer in te verdiepen

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan vooral contact op via info@triathlon-nieuwkoop.nl. Wij houden de optie open tot het verzoek een VOG aan te vragen.