Eerder dit jaar besloten we om de 38ste Triathlon van Nieuwkoop te verplaatsen van zondag 30 mei naar zondag 19 september. We hopen nog altijd dat we op die nieuwe datum onze wedstrijd door kunnen laten gaan.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen van het evenement volgens het vaste draaiboek. Uiteraard komen er vanwege de coronamaatregelen nog een heleboel extra zaken bij kijken dit jaar. In ieder geval hopen we dat we er weer iets moois van kunnen gaan maken, in welke situatie dat ook zal zijn.

De komende periode zal er via onze kanalen worden gestart met het werven van vrijwilligers. We hopen dat we dit jaar weer op veel hulp kunnen rekenen, want dat hebben we zoals altijd hard nodig. De atleten die graag aan de start willen staan op zondag 19 september vragen we nog even om geduld als het gaat om de inschrijvingen. Volgens de routekaart van het kabinet moet het vanaf juli weer mogelijk worden om evenementen, zoals onze triathlon, te kunnen organiseren. Wij zullen de inschrijvingen niet openen voordat we enigszins die duidelijkheid hebben, om zo onnodige kosten te voorkomen. Dit betekent dat voor begin juli de inschrijvingen niet zullen openen.

Wel kun je je al aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ons helpen om op zondag 19 september de 38ste Triathlon van Nieuwkoop, tevens het Nederlands Kampioenschap, tot een succes te maken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze website.

We zien jullie graag op zondag 19 september in Nieuwkoop!