Doordat onze wedstrijd in 2021 niet doorging, was het even wachten voordat we ze met een mooie foto ook echt aan konden kondigen. Nu is het dan toch zover: Studio Siam & Lia van Trigt Fitcoach zijn onze nieuwe sponsoren. 

Lia van Trigt en Susan Hijman sponsoren samen de hesjes van onze vrijwilligers op het fiets- en loopparcours. De hesjes waren tijdens onze Jeugdtriathlon op 11 juni en triathlon op 12 juni al goed zichtbaar.

Susan kennen we niet alleen als deelnemer aan de Triathlon van Nieuwkoop, maar ook als het brein achter Studio Siam. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Susan voor ieder grafisch probleem een passende oplossing. Ben jij op zoek naar een passend ontwerp voor een bedrijf? Studio Siam geeft je hierop het antwoord. Dit kan gaan om het ontwerpen van een logo, je huisstijl of drukwerk, maar ook van je website.

Lia is een meer dan bekend gezicht in onze regio. Zo traint ze bijvoorbeeld meerdere deelnemers van onze Triathlon en geeft ze al twee jaar de loopclinic van de Jeugdtriathlon. Wil je afvallen, zit je niet lekker in je vel of wil je meer óf beter bewegen? Lia kan en gaat jou helpen. Op een juiste en verantwoorde manier gaat ze jouw doelen bekijken en er een leefstijlplan voor maken, in de vorm van een leefstijlplan. Als je een afspraak hebt gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek spreken jullie de verwachtingen naar elkaar uit.

Stichting Triathlon Nieuwkoop is blij met Studio Siam en Lia van Trigt Fitcoach als nieuwe sponsoren. “Susan en Lia zijn samen erg betrokken bij onze mooie triathlon. Susan als deelnemer en Lia als vrijwilliger”, zegt bestuurslid Rick Sinnige. “We zijn dan ook trots op deze sponsoren en we zijn blij dat we het nu ook, met de gewenste mooie foto, kunnen delen op onze kanalen. De hesjes zijn mooi in beeld geweest tijdens de triathlon en de komende jaren zullen hun bedrijfsnamen nog veel vaker te zien zijn op ons parcours.”