De Triathlon van Nieuwkoop is altijd zeker van een mooi startveld. Ook dit jaar kunnen we weer rekenen op een aantal grote namen aan onze start. Wij verwachten dat deze atleten mee gaan strijden in de top van het veld van de 38ste Triathlon van Nieuwkoop en daarmee dus ook het Nederlands Kampioenschap. Wij nemen jullie mee langs de favorieten. Ditmaal is het de beurt aan Steff Overmars.

In 2018 liet Overmars al zien dat hij podium kan pakken tijdens een NK in Nieuwkoop. De atleet snelde toen naar een derde plaats. Een prestatie die hij natuurlijk dit jaar graag over zou willen doen. Al zou hij natuurlijk nog liever één of twee treetjes hoger op het podium staan. Derde werd hij ook tijdens het NK Middenafstand in 2019, dat toen in Klazienaveen werd georganiseerd.

Overmars heeft in onze omgeving al wat ervaring opgedaan met winnen. Zo won hij in 2014 en 2015 de Triathlon van Woerden. In 2016 de Triathlon Bodegraven en in 2017 de Triathlon Leiderdorp. Komt daar in 2022 de Triathlon van Nieuwkoop bij?

LEES OOK:
One to watch – NK Dames #1: Marlene de Boer
One to watch – NK Heren #2: Martijn Paalman
One to watch – NK Heren #3: Stefan Timmermans
One to watch – NK Heren #4: Erik Doornbos
One to watch – NK Heren #5: Tristan Olij
One to watch – NK Dames #6: Ingrid Eelkema
One to watch – NK Heren #7: Joost Somsen
One to watch – NK Heren #8: Dirk Wijnalda