Met trots mogen we melden dat we ook komend jaar weer het Nederlands Kampioenschap over de middenafstand mogen gaan organiseren. Het wordt de veertiende keer dat het NK in Nieuwkoop wordt gehouden.

Naast het Nederlands Kampioenschap voor elite is er dit jaar ook een NK voor Age-groupers. Dit is nieuw. Uiteraard is er ook een Open Serie, voor atleten die niet mee kunnen of willen doen aan de NK-serie. Daarnaast is het ook weer mogelijk om als trio of duo mee te doen aan de wedstrijd.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2022 via NTB-inschrijvingen, op https://mijn.triathlonbond.nl/. Dit jaar werken we ook met een Early Bird actie. Tot en met 3 april kan er voor €83,75 worden ingeschreven. Een eventuele daglicentie kost dan €33,25. Vanaf 4 april bedraagt het inschrijfbedrag €93,75 en een eventuele daglicentie €33,75. Info over de inschrijfgelden voor trio’s/duo’s vind je hier: https://www.triathlon-nieuwkoop.nl/triathlon/trio-duo/

Na twee jaren waarin onze triathlon wegens de coronabeperkingen werd afgelast, zetten we dit jaar alles op alles om de wedstrijd op zondag 12 juni weer door te laten gaan. Uiteraard kan dit niet zonder vrijwilligers. We hebben jouw hulp daarbij hard nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via deze link: https://www.triathlon-nieuwkoop.nl/vrijwilligers/. Moedig vooral ook mensen uit je omgeving aan om zich aan te melden als vrijwilliger. Samen maken we deze dag tot een enorm succes!

Wij kijken alvast uit naar zondag 12 juni. Jullie ook? Tot dan!

Bekijk ons promotiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=CKmvtkkaO9s