Stichting Triathlon Nieuwkoop is blij om te mogen melden dat wij in 2023 weer het Nederlands Kampioenschap middenafstand mogen organiseren. Zondag 4 juni zal er voor de veertiende keer in Nieuwkoop gestreden gaan worden om het rood-wit-blauw.

De Triathlon van Nieuwkoop heeft – zoals eerder dit jaar aangekondigd – de gang van zaken over het afgelopen jaar geëvalueerd met de NTB. Beide partijen hebben lessen getrokken uit het afgelopen jaar. Er is een goed gesprek geweest met de nieuwe directeur Thorwald Veneberg. Tijdens dit gesprek zijn ook goede afspraken gemaakt voor de toekomst. Zodoende hebben wij aangegeven in 2023 graag weer het Nederlands Kampioenschap te willen organiseren. De NTB geeft ons de kans om dit te doen.

Wij kijken er naar uit om de strijd om het rood-wit-blauw in 2023 weer in Nieuwkoop plaats te laten vinden. De inschrijving voor de 39ste Triathlon van Nieuwkoop opent op 1 januari 2023. Inschrijven kan via https://mijn.triathlonbond.nl/. Meer informatie over de Triathlon van Nieuwkoop is te vinden op https://www.triathlon-nieuwkoop.nl/.