Vrijdag 18 november konden we na twee coronajaren ook weer het traditionele werkploegetentje organiseren. Het werd een geslaagde avond in de onlangs geopende Brasserie De Halve Maan in De Meije.

Traditioneel organiseert het bestuur van de Triathlon van Nieuwkoop in het najaar een etentje om de vrijwilligers uit de werkploegen te bedanken voor hun inzet. De werkploegen zijn onderdeel van de voorbereiding van de triathlon, maar helpen ook op de dag zelf volop mee.

Het etentje werd georganiseerd bij Brasserie De Halve Maan in De Meije. Dit restaurant is onlangs geopend en sinds kort in handen van de eigenaar van onze sponsor Strand Zomer, ook bekend van onze zwemstart. Als één van de eersten mochten wij vrijdag proeven van het nieuwe menu en dit viel goed in de smaak. Met een positief gevoel kijken we terug op een zeer geslaagde avond. Een speciaal dankwoord daarvoor aan Brasserie De Halve Maan, dat een deel van het etentje heeft gesponsord. Na afloop van het etentje ontving eigenaar Michel als dank – en als succeswens met zijn nieuwe zaak – een bloemetje uit handen van voorzitter Arjan Baas en bestuurslid Rick Sinnige.

Help jij zondag 4 juni ook mee tijdens of rondom de 39ste Triathlon van Nieuwkoop? Meld je dan hier aan als vrijwilliger. Zelf een bezoekje brengen aan Brasserie De Halve Maan? Klik hier voor meer informatie.