Net als vorig jaar was de tijd van ‘de hunt’ vastgesteld op 34,5 minuut. Dat was de tijd die de dames eerder gingen starten dan de heren. Ditmaal stond er een prijs van 5000 euro klaar voor de winnaar van die hunt. Ook voor de runner-ups lag er een geldprijs klaar.

Uiteraard werd de prijs gesponsord door de familie Veenboer. Rocco was namens de familie aanwezig en zag hoe Els Visser de bokaal won en zo de mannen voor bleef. Menno Koolhaas lukte het om de derde dame voorbij te gaan, maar in de buurt van Els Visser en Marlene de Boer (2de dame) kwam hij niet. Bij de finish was het verschil 5 minuten.

Wel waren de reacties op De Hunt andermaal erg positief. Wij zijn als organisatie blij met deze spectaculaire toevoeging en met een mooie nieuwe naam op de beker. Na Joost Somsen in 2022 kunnen we nu dus Els Visser toevoegen.

Zoals gezegd is er vijf minuten van het verschil overgebleven. Dat betekent dat het verschil voor ‘De Hunt’ in 2024 is teruggebracht tot 29,5 minuten. Dat is dus de tijd dat de dames in 2024 eerder gaan starten dan de heren. Wij kijken nu alweer uit naar een mooie achtervolging.

Nogmaals veel dank aan de familie Veenboer voor het sponsoren van dit prachtige wedstrijdelement en de prachtige prijs!