Stichting Triathlon Nieuwkoop heeft er met DE JONG Kampeer & Recreatie een nieuwe XL-sponsor bij. Het kampeer- en recreatiebedrijf uit Hillegom-De Zilk is daarmee één van de nieuwe grote sponsoren van de Triathlon van Nieuwkoop.

Tijdens de 39ste Triathlon van Nieuwkoop op zondag 4 juni 2023 zal DE JONG Kampeer & Recreatie met twee nieuwe campervans op het finishterrein staan. Deze twee wagens zijn ideaal voor triatleten die door heel Nederland of Europa hun wedstrijden doen. Absoluut dus even de moeite waard om te bekijken.

DE JONG Kampeer & Recreatie is namelijk al vijftig jaar dé plek voor het kopen en huren van alles op het gebied van kamperen, reizen, outdoor en recreatie. Op 21.000 m2 vindt u alles onder één dak voor eenieder die van beleving, avontuur en het buitenleven houdt. Al 50 jaar is DE JONG Kampeer & Recreatie, met een team van 50 enthousiaste deskundige vakmensen, het bedrijf dat dynamischer dan ooit is.

In de showroom vind u de mooiste campers, buscampers en caravans. Ook voor de verhuur van een camper of een caravan én voor een goede Bovag occasion bent u in de showroom van DE JONG aan het juiste adres.

Het Technocenter van DE JONG Kampeer & Recreatie is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kunt u uitstekend bij het Technocenter terecht. In de winkel vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich de echte wandelsportspecialist noemen.

Stichting Triathlon Nieuwkoop is blij met DE JONG Kampeer & Recreatie als nieuwe sponsor en wij kijken uit naar een mooie samenwerking.