Wil jij goed voorbereid aan de start komen van de Triathlon van Nieuwkoop? Doe dan mee aan onze parcoursverkenning op zondag 14 mei, georganiseerd in samenwerking met Tri2One.

De verkenning zal worden gereden en gelopen in twee groepen van maximaal 25 deelnemers. Een groep voor iets snellere deelnemers en een groep voor deelnemers die iets rustiger willen rijden. De clinic staat onder leiding van Tri2One. De eerste groep wordt begeleid door Erik-Simon Strijk, winnaar van onze triathlon in 2013 en daarnaast meerdere keren op het podium gefinisht. De tweede groep staat onder leiding van een andere atleet van Tri2One.

Tijdens de verkenning wordt het fietsparcours (ronde van 45 kilometer) één keer gereden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om na het fietsen één of twee rondes te lopen op het loopparcours. Dit om ook die ronde te verkennen, maar ook om het mogelijk aan te laten sluiten op de trainingsschema’s in aanloop naar de triathlon op zondag 4 juni. Er zal tijdens de loopverkenning toezicht worden gehouden op de fietsen.

De start is om 11:00 uur bij het evenemententerrein aan de Churchilllaan in Nieuwkoop. Parkeren kan bij Sporthal de Steupel. Na afloop is er de mogelijkheid om trainingsvragen te stellen en tips te vragen aan de begeleiders vanuit Tri2One.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar rick@triathlon-nieuwkoop.nl. Vermeld hierin tenminste je naam en in welke groep je wil fietsen. (Als achteraf blijkt dat we aantallen moeten verdelen over de groepen om niet over het maximum aantal deelnemers per groep te gaan, kan dit voorkomen en word je geïnformeerd). Tijdens de parcoursverkenning zal er een auto meerijden voor begeleiding vanuit de organisatie.

Verdere informatie over ons parcours is -hier- te vinden.